Meld je aan voor de Co-Teach STEM Module*

De Co-Teach STEM Module die in september 2024 van start gaat is vol. Als je je aanmeldt, dan kom je op de reservelijst te staan. Dit betekent dat je bericht krijgt als er een plek vrijkomt.

Uiterlijk wordt in december 2024, besloten wanneer de module van 2025 wordt aangeboden. Wil je worden uitgenodigd voor de volgende module, geef dat dan aan in het formulier!

Het volgen van de Co-Teach Module is gratis. De module bestaat uit 6 sessies. Om de module succesvol af te ronden, verwachten we dat je hier 40-50 uur aan besteedt inclusief zelfstudie en schoolbezoeken.

De plaatsing hangt van het aantal aanmelders af. We doen ons best om alle aanmelders een plek te geven, maar kunnen dit helaas niet garanderen. Word je dit keer niet geplaatst, dan krijg je verdere informatie over deelname aan de volgende module. 

 

*Deze module maakt deel uit van het pilotproject Co-Teach STEM. Afhankelijk van het verloop van het project en de (tussentijdse) evaluaties kunnen beslissingen worden genomen die van invloed zijn op zaken zoals beschikbaarheid, capaciteit, doelgroep, aanbod en inhoud van de module.