Meld je aan voor de Co-Teach STEM Module

We hechten veel waarde aan de voorbereiding en basisvaardigheden van co-teachers die voor de klas staan, omdat dit essentieel is voor het succes van de lessen. Daarom vragen we alle co-teachers om de Co-Teach Module te voltooien. 

Je kunt je aanmelden voor de volgende module, die naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024 van start zal gaan.* De plaatsing hangt van het aantal aanmelders af. We doen ons best om alle aanmelders een plek te geven, maar kunnen dit helaas niet garanderen. Word je dit keer niet geplaatst, dan krijg je verdere informatie over deelname aan de volgende module. 

Het volgen van de Co-Teach Module is gratis. De module bestaat uit 5 sessies, waarvan de eerste en laatste sessie op de campus in Delft plaatsvinden. De overige 3 sessies vinden online plaats en omvatten online contacturen en zelfstudie. Om de module succesvol af te ronden, verwachten we dat je hier 40-50 uur aan besteedt.

Meld je hier aan!

*Deze module maakt deel uit van het pilotproject Co-Teach STEM. Afhankelijk van het verloop van het project en de (tussentijdse) evaluaties kunnen beslissingen worden genomen die van invloed kunnen zijn op zaken zoals beschikbaarheid, capaciteit, doelgroep, aanbod en inhoud van de module.