Executive Meeting WEST

Nederland staat voor grote uitdagingen. De hightech sector speelt een cruciale rol in de urgente transities die hiervoor nodig zijn: de energietransitie, circulaire transitie en de ontwikkeling van digitalisering en sleuteltechnologieën. Als Holland High Tech, Topsector High Tech Systemen & Materialen, kijken wij naar die toekomst: naar de urgente transities, de innovaties die daar aan bijdragen én onze rol hierin als hightech sector.  

Dit kunnen wij niet alleen, maar doen wij samen met betrokkenen uit ons ecosysteem: leiders uit het bedrijfsleven, van kennisinstellingen en opleidingen en vanuit de overheid. Het resultaat wordt gevat onze Visie 2030, die wij presenteren tijdens ons Holland High Tech EVENT in november.

UITNODIGING

Wij hebben jouw visie en input nodig als leider in de hightech en innovatie. Op maandag 25 september nodigen wij je uit om deel te nemen aan de Executive Meeting West in Den Haag, georganiseerd door Holland High Tech, HiDelta, Economic Board Zuid-Holland (taskforce Technologische Industrie) en InnovationQuarter. Dit is een van de in totaal vier Executive Meetings deze zomer.  

Tijdens deze besloten bijeenkomst delen we de Visie 2030 (concept) en vragen wij jouw specifieke input op twee onderwerpen die nationaal en in de regio Zuid-Holland grote impact hebben: 

  • Smart Industry & Digitalisering 
    Zeg eens eerlijk: gaat het snel genoeg met de digitalisering? In je organisatie, bij toeleveranciers, en klanten? Is het nodig te versnellen? En hoe dan? Is er nieuwe technologie nodig? Andere methoden om bedrijven te stimuleren het op te pakken? Wij benieuwd naar jouw visie op de strategische ontwikkelingen in digitalisering en de rol die jouw eigen en andere organisaties daarin kunnen of moeten spelen. 
     
  • Internationalisering van nieuwe waardeketens 
    In Nederland zorgen specifieke innovatieclusters voor meer internationale bedrijvigheid. In Zuid-Holland worden meerdere van deze nieuwe internationale waardeketens opgezet, waaronder elektrolysers voor waterstofproductie, elektrisch vliegen, lasersatelliet-communicatie en Quantum-computing. Hoe zorgen we ervoor dat de internationale potentie wordt waargemaakt? En hoe zorgen we dat regionale toeleverketens zijn aangehaakt en waardeketens internationaal worden ontwikkeld? 

Informatie Executive Meeting Zuid 

Datum: maandag 25 september, 15:30 – 19:30 (inclusief diner) 

Locatie: (omgeving) Den Haag (ntb) 

Ik ben er bij!

Deze uitnodiging is strikt persoonlijk. Ben je niet in de gelegenheid om op 25 september aanwezig te zijn? Laat het ons weten.  

 

Namens alle organisatoren, 

Holland High Tech 

Marc Hendrikse, boegbeeld 
Leo Warmerdam, directeur  

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren