Ontdek het HAVO BÈTA PROGRAMMA voor jou en schrijf je in!

Hallo Havo 4 leerlingen, dit schooljaar hebben jullie een geweldige kans om een kijkje te nemen in de wereld van wetenschap en technologie. Gedurende vier middagen kun je deelnemen aan het HAVO BÈTA PROGRAMMA en ontdekken wat hogescholen te bieden hebben. Via je docent heb je gehoord welke programma's er dit jaar zijn en dat je je mag inschrijven.

Wat kun je verwachten:

Zet de volgende data alvast in je agenda:

  • 19 januari 2024: Uiterste aanmeldingsdatum 
  • 30 januari 2024: Aftrap met leerlingen en docenten bij Haagse Hogeschool Den Haag
  • 28 Mei 2024: 16- 18 uur Certificaatuitreiking, bij Hogeschool Leiden

Waarom meedoen aan dit programma?

Als havisten zijn jullie de toekomstige professionals die onze wereld gaan vormgeven.  Dit programma is er om jullie enorme potentieel te benutten en om jullie te laten zien hoe gaaf en nuttig bètavakken kunnen zijn. Het is een kans om jullie horizon te verbreden en jullie te laten zien wat mogelijk is.

Wie kan meedoen?

Dit programma is speciaal voor jullie, Havo 4 leerlingen (met een N-profiel), die meer willen en kunnen. Jullie docent heeft zich aangemeld voor dit project en zal jullie werven om mee te doen.

Wat gaan jullie doen?

Dit programma vormt een aanvulling op jouw reguliere lessen en is bedoeld om jou voor te bereiden op je profielwerkstuk. Samen met studenten en leraren van hogescholen ga je aan de slag met een speciaal samengesteld programma. Je krijgt boeiende colleges, voert uitdagende opdrachten uit en werkt aan inspirerende projecten.

Hoe gaan jullie het doen?

Tijdens verschillende bijeenkomsten zul je samen met studenten en leraren van hogescholen een speciaal programma volgen. Jullie krijgen colleges, voeren opdrachten uit en werken aan projecten.