Collegereeks Management in de zorg

4,11,18,25 maart en 8,15, 22 april 2024 (maandagen)
Dé zeven actuele zorgmanagement onderwerpen in één collegereeks! 

Deelnemer contactgegevens

€ 2.990,00

Totaal: € 2.990,00

Exclusief € 627,90 btw. (€ 3.617,90 incl. btw)

Factuuradres

Het factuuradres kunt u invoeren in een volgend scherm bij uw betaaloverzicht. 

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor
aanvang van het event, dan brengen wij € 250,00 excl. BTW p.p. aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Portretrecht
Tijdens deze collegereeks kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de organisatie.

Persoonsgegevens
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier.

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend met Nyenrode Business Universiteit gedeeld voor het maken van naambordjes, daarnaast worden uw persoonlijke leervragen gedeeld met de docenten van de Collegereeks Management in de Zorg ter ondersteuning van de reeks. 

U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

** Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep (zie onze website
) behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

* verplicht veld