Next Maritime Professional bijeenkomst.
'Kennisdelen tussen en HR-managers en Opleidingspartners'

Next Maritime Professional, een programma van IT Campus Rotterdam, organiseert activiteiten in het kader van Leven Lang Ontwikkelen (LLO). Als partner van IT Campus Rotterdam nodigen we je graag uit om samen met ons in gesprek te gaan met HR-managers én opleiders om gezamenlijk die digivaardigheid van medewerkers te verbeteren.

Aangezien jullie een divers LLO-aanbod hebben, willen wij jullie graag uitnodigen om dit aanbod onder de aandacht te brengen van studenten en HR-managers van maritieme bedrijven in de regio van de Maasvlakte 2 t/m Gorinchem-Werkendam en Zeeland.

Op donderdagochtend 26 oktober a.s. organiseren we allereerst een bijeenkomst voor HR-managers én opleiders om met elkaar hierover in gesprek te gaan. We behandelen o.a. de volgende vragen:

  1. Wat is nodig om medewerkers aan het studeren te krijgen richting digivaardigheid en IT?
  2. Aan welke opleidingen is behoefte bij werkgevers, en welke bij werknemers?
  3. Wat zijn belemmeringen om medewerkers te laten studeren? (Tijd, geld, CAO, …?)
  4. Zijn er (financiële) mogelijkheden die werkgevers en werknemers kunnen helpen in het LLO-IT traject?

Graag tot donderdagochtend 26 oktober.

Bekijk het volledige programma en meld je aan!

Next Maritime Professional

IT Campus Rotterdam

 

>>>>>>> lees verder >>>>>>>>

Save the date voor ons volgende event, in navolging van het event op 26 oktober:

Met de input en inzichten uit de bijeenkomst van 26 oktober, nodigen wij vervolgens op donderdagmiddag 23 november  alle HR-managers in bovengenoemde regio’s en studenten van de Rotterdamse MBO-4 en HBO opleidingen uit voor een evenement, met interessante sprekers en mogelijkheden om je bedrijf te pitchen bij alle aanwezigen. Ook is er voldoende tijd voor verdere informatie uitwisseling (stands) en het leggen van contacten. Je ontvangt z.s.m een uitnodiging voor het event van 23 november.