LEVEN LANG ONTWIKKELEN. 

OP WEG NAAR EEN DIGI- EN IT-VAARDIGE MARITIEME & LOGISTIEKE SECTOR

 

Next Maritime Professional, een programma van IT Campus Rotterdam, organiseert samen met de Innovation Connection Meeting van het Rotterdam Mainport Institute (RMI), een symposium in het kader van 'Leven Lang Ontwikkelen (LLO); IT en de Haven'.

Wij nodigen je graag uit om samen met ons in gesprek te gaan met HR-managers, studenten van het MBO, HBO en Universiteit én opleiders om gezamenlijk de digi- en it-vaardigheid in de maritieme- & logistieke sector te verbeteren.

Er wordt een divers Leven Lang Ontwikkelen-aanbod onder de aandacht gebracht voor studenten en HR-managers van maritieme- en logistieke bedrijven in de Rotterdamse regio, Maasvlakte 2 t/m Gorinchem-Werkendam en Zeeland.

Op donderdagmiddag 23 november zijn alle HR-managers in bovengenoemde regio’s en studenten van de Rotterdamse MBO-4 en HBO opleidingen welkom bij ons evenement. Wij bieden interessante sprekers, loopbaanorientatie, informatie uitwisseling (stands) en het leggen van contacten aan. Bekijk het programma en meld je aan ! (View the program and sign up)

Je kunt je aanmelden via onderstaande link / You can register via the link: aanmelden

We kijken uit naar je komst!

Rotterdam Mainport Institute

Next Maritime Professional

IT Campus Rotterdam

 

Dit evenement is een initiatief van: