Het Cross Border Event was een groot succes en het was fijn een aantal van jullie daar te mogen ontvangen! We realiseren ons dat Maastricht voor velen van jullie niet naast de deur is en dat het een uitdaging was om deel te nemen.

Daarom hebben we een van de sprekers van die dag, en zeker niet de minste, bereid gevonden speciaal voor jullie haar presentatie nog een keer te geven. 

Op 2 november om 19:30 uur geeft Ellen een webinar over haar dagelijkse werk op het ministerie van Algemene Zaken. Als iemand weet hoe het is om te werken in de publieke sector is het Ellen wel! Je kunt met een gerust hart zeggen dat zij haar hele carrière op plekken heeft gewerkt of nog steeds werkt die van maatschappelijk belang zijn. 

Ellen neemt ons mee in de uitdagingen die haar werk met zich meebrengt. Dus heb jij altijd al willen weten hoe een ministerraad wordt voorbereid of wat de rol is van het secretariaat bij de algemene beschouwingen, meld je dan snel aan!

Heb je vooraf al een vraag voor Ellen? Stel die dan meteen bij je aanmelding! Afhankelijk van het aantal vragen zal de presentatie tot ongeveer 21:00 uur duren.

 

 

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren