Reis door de wereld van kunstmatige intelligentie


Studenten, docenten en onderzoekers van Hogeschool Rotterdam hebben zich verdiept in verschillende aspecten van Artificial Intelligence (AI). Op vrijdag 8 december gaan zij hier graag met jou over in gesprek tijdens workshops en lezingen over de toekomstige invloed van AI op ons werk, onderwijs en communicatie. Klik hier om in te schrijven.

Artificial Intelligence is overal voor ons beschikbaar en heeft een enorme impact op ons leven. Hoe gaan we verantwoordelijk, slim en bewust met AI om in ons werk en onderwijs? Welke mogelijkheden biedt AI voor verschillende sectoren om efficiënter te opereren? En gaan deze technologische ontwikkelingen banen kosten of juist creëren?

Tijdens het seminar word je meegenomen door de opwindende wereld van generatieve AI-technologieën, die onze toekomst ingrijpend aan het veranderen zijn.

Studenten, docenten en onderzoekers geven interactieve workshops om je te informeren, inspireren en je kritisch te laten nadenken. Of je nu al bekend bent met AI of het voor het eerst ontdekt, bereid je voor op een reis die je blik op de toekomst zal veranderen!

Mis dit seminar op vrijdag 8 december niet en kom meepraten over de toekomst van Artificial Intelligence!

Het seminar is zonder lunch. U kunt gebruik maken van ons schoolrestaurant.

 

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: Programma AI & Ethiek | Kenniscentrum Business Innovation & WOLT | minor: Data Driven Solutions, Minor: Economie Digitaliteit & Ethiek, Minor: Marketing in de online wereld, Minor: Digital Humans CMI