Aanmelden MBT Theoretisch kader


U kunt zich hier aanmelden om toegang te krijgen tot het Theoretisch kader van de MBT theorie en praktijk training. Na inschrijving krijgt u toegang tot het online platform waar u de theorie kunt bekijken. U krijgt een jaar toegang tot het platform. Na afloop krijgt u een bewijs van het volgen van deze theorie.

Het bekijken van de online theorie zal circa 20 uur in beslag nemen en kwalificeert voor supervisoren ook als onderhoudsdag voor het MBT register.

De kosten hiervoor bedragen € 495,-.

Er wordt voor de online theorie geen accreditatie toegekend.

Persoonlijke gegevens

Let op: De kosten voor deze training worden automatisch intern doorberekend naar de kostenplaats waar u werkzaam bent op basis van een intern tarief. U dient dan ook voorafgaande uw aanmelding toestemming te vragen bij uw (zorg)manager om deze training te volgen.

 

Factuurgegevens


Toelatingseisen

U kunt de specifieke toelatingseisen voor deze training terugvinden op onze website, meer specifiek bij de omschrijving van de doelgroep.

Algemene voorwaarden

Aanvullende vragen

Let op: we willen u vragen rechtstreeks contact met ons op te nemen wanneer we uw persoonlijke gegevens niet mogen gebruiken voor onze (financiële) administratie.

      

€ 495,00

Totaal: € 495,00

Alvorens u overgaat tot het verzenden van dit aanmeldformulier willen we u graag vriendelijk verzoeken om de ingevulde gegevens te controleren, met name de factuurgegevens. Alvast onze dank hiervoor.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren