Uitnodiging Belevenisweek 1

Een aantal van jullie is al druk aan het ondernemen of zit vol met ideeën. Je denkt na en maakt keuzes die van belang zijn voor jou. Het is je niet ontgaan maar onderwerpen als deeleconomie, sociaal ondernemerschap, geef het een tweede leven, verduurzamen, maatschappelijk verantwoord ondernemen, etc. zijn hot topics vandaag de dag. Bij betekeniseconomie wordt de focus gelegd op ondernemen met als doel niet alleen winst te maken, maar ook een maatschappelijk probleem op te lossen.

Op 13 november a.s. tijdens  belevenisweek 1 maak je kennis met alumni van Rotterdam Business School / Opleiding Ondernemerschap & Retail Management én andere professionals uit het beroepenveld.  We bieden je een gevarieerd programma met een divers aantal workshops waarin gastsprekers iets komen vertellen over hun business.  

Kortom, jij bepaalt!

Doorloop vóórdat je een keuze maakt eerst de verschillende webpagina's. Meld je vervolgens via 'aanmeldformulier' aan voor minimaal drie verschillende (verplichte) 'activiteiten waar je nieuwsgierig naar bent. Wij wensen je een inspirerende middag. 

Let's change the face of business.

 

p.s. ervaar je problemen bij het aanmelden ? Neem dan contact op met Taeke Tromp, Tim Schreuders en/of Els de Vroege.