POM intervisie regio zuid

De eerste bijeenkomst is op 18 januari 2024
13.00 -15.30 uur
Den BoschInhoud

In januari 2024 start een nieuwe POM intervisiegroep voor en door leden. Deze sessies vinden plaats in Den Bosch. In de intervisiebijeenkomsten bespreken we praktijkcasussen van jullie op het gebied van omgevingsmanagement. Daarbij leert niet alleen de inbrenger, maar ook de rest van de deelnemers van deze casus.

Op 14 september 2023 is de vorige intervisiegroep gestart in Zwolle en inmiddels hebben zij al enkele sessies erop zitten. Uit vorige sessies zei een deelnemer dit over zijn ervaring:

Doordat ik mijn probleem aan andere omgevingsmanagers mocht voorleggen, mij vragen gesteld, waarvan de antwoorden mij extra inzicht gaven. Dat helpt mij om met meer zekerheid een gekozen richting op te gaan. Intervisie is voor mij waardevol en ik raad het aan voor ervaren en minder ervaren omgevingsmanagers.”

Wil je deelnemen aan een intervisiegroep? Is omgevingsmanagement ook jouw vak? Wil je je daar verder in ontwikkelen? Ben je iemand die leert van de ervaringen van jezelf en anderen? Is jouw antwoord op bovenstaande vragen “ja!”, meld je dan aan.

Wat?
Intervisie is een professionele uitwisseling tussen mensen die werkzaam zijn in het vak omgevingsmanagement. In een vaste groep op basis van gelijkwaardigheid, wat besproken wordt, is en blijft binnen de groep. Een intervisiebegeleider begeleidt deze sessies volgens een gezamenlijk vastgestelde methodiek.

Wanneer?
Vanaf januari 2024 faciliteren we zes bijeenkomsten (ca. 1 per maand)
Intervisiebegeleider is Karin van Andel, sr. adviseur strategie bij RWS ON.
De bijeenkomsten zijn van 13.00 tot 15.30 uur op de volgende data:
18 januari, 8 februari, 7 maart, 4 april, 25 april
Laatste in mei of juni (nog te plannen).

Waar:
Den Bosch

Wie?
Intervisie staat open voor iedereen. Deelnemers van POM kunnen zoals gewoonlijk gratis meedoen. Ben je nog geen deelnemer, dan zijn de kosten € 120,-. Wil je lid worden, klik hier voor meer informatie.
Maximaal 8 personen per groep

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren