Aanmelden voor de intake op het IVKO

 

Beste leerling van groep 8,

Wat leuk dat je serieus geïnteresseerd bent in onze school!

Op onze school zijn de kunstvakken heel belangrijk. Daarom organiseren we een intake. Wil je op onze school komen, dan moet je daaraan deelgenomen hebben. Natuurlijk moet je ook een passend advies hebben van je basisschool (vmbo-t, vmbo-t/havo, havo of havo/vwo). Tijdens zo'n intake willen we graag zien waarom jij voor het IVKO kiest. 

Vooraf maak je een portfolio waarmee je ons duidelijk maakt wat je allemaal aan creatieve dingen gedaan hebt en nog steeds doet. Ook maak je een creatieve opdracht waarin je iets van jezelf laat zien. Tijdens de intake zelf mag je bij het onderdeel portfolio je eigen werk presenteren en er iets over vertellen. 

Naast het presenteren van jouw eigen portfolio doe je ook mee aan een open les drama in onze eigen theaterzaal. Zo maak je echt goed kennis met de school en wij met jou!

Op deze pagina vind je natuurlijk het aanmeldformulier en daarnaast ook extra informatie over de procedure, jouw portfolio, de opdracht en andere praktische zaken. De intake vindt gewoon op het IVKO zelf plaats, zo krijg je echt een goed beeld van de school.

Heb je toch nog vragen? Stuur dan een mailtje naar ivko@msa.nl

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren