Alle tarieven zijn excl. btw.

€ 99,95

Totaal: € 99,95

Exclusief € 20,99 btw. (€ 120,94 incl. btw)

Ieder tiende ticket gratis!
Let op, het groepstarief is alleen geldig bij het aanmelden van 10 personen tegelijkertijd. Gebruik hiervoor de knop onderaan het formulier met 'Opslaan en extra persoon toevoegen'.

 

Grote groepen?
Wil je met meer dan 10 deelnemers Hét Grote Zorg Festival bezoeken? Stuur dan een mail naar manouk.mens@bsl.nl voor speciale staffelkortingen.

Contactgegevens deelnemer

Stel je persoonlijke programma samen
Let op! Het is niet mogelijk om programma onderdelen 'gedeeltelijk' te volgen. Let dus goed op dat de tijden hieronder elkaar niet overlappen. En... vergeet ook geen pauze te nemen. :) 

Het volledige timetable van Hét Grote Zorg Festival vind je hier: Timetable

Contactgegevens organisatie

Factuurgegevens kun je (na aanmelden) op de volgende pagina invoeren.

Thema's en onderwerpen

Aanvullende voorwaarden & nieuwsbrief

Annuleringsvoorwaarden
I.v.m. de gemaakte administratiekosten is er bij een annulering geen restitutie mogelijk. Het is wel mogelijk om je ticket naar een andere dag van de Nursing Experience om te laten zetten of op een andere naam te laten zetten, tenzij de Nursing Experience is uitverkocht. Wil je een nieuwe naam doorgeven of annuleren? Stuur dan een e-mail naar aanmelder@bsl.nl.

Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

* Verplicht veld