Aanmeldformulier

Dit is het inschrijfformulier voor de volledige versie van de  cursus Essentials 4 Data Support van voorjaar 2024 (met lessen in het Nederlands). 

De cursus bestaat uit twee dagen contactonderwijs, aangevuld met online inhoud en opdrachten. Na successvolle afronding van al deze onderdelen ontvangt u een certificaat. Het contactonderwijs vindt plaats op donderdag 29 februari (bij Health RI, Utrecht), en op dinsdag 16 april (bij SURF, Utrecht). 

Door dit formulier in te vullen, schrijft u zich in voor de volledige versie van de cursus Essentials 4 Data Support, en verbindt u zich de kosten van 895 euro (excl BTW) te betalen. Op de volgende pagina kunt u kiezen voor de optie om via factuur te betalen (bijvoorbeeld geadresseerd aan u werknemer). 

Hou er rekening mee dat u werknemer kan aan u vragen om bepaalde informatie in te vullen zoals een kostenplaats of een ordernummer.  

Registratie is "first come, first served", en u wordt daarom vriendelijk verzocht deze gegevens bij de hand te houden bij het invullen van de factuurgegevens. 

Wij vragen u vriendelijk om ons zo snel mogelijk op de hoogte te stellen als u uw deelname wilt annuleren. Bij annulering tot twee weken voor de eerste cursusdatum ontvangt u 50% restitutie. Bij annulering minder dan twee weken van tevoor wordt geen restitutie verlengd. 

 

€ 895,00

Totaal: € 895,00

Exclusief € 187,95 btw. (€ 1.082,95 incl. btw)