Dag van Praktijkgericht Onderzoek​​​​​​​​​

Navigeren naar een circulaire toekomst:

praktijkgericht onderzoek in actie

1 februari 2024

Op de Dag van Praktijkgericht Onderzoek 2024 navigeren we naar een circulaire toekomst. 

 

Onze lectoren, onderzoekers én studenten nemen je mee en laten zien hoe Hogeschool Rotterdam met tal van partners samenwerkt aan het circulair maken van productie-, dienstverlening- en consumptieketens. Zo maken we met ons onderzoek samen werk van een toekomstgerichte economie. 

  

In verschillende sessies maak je in concrete projecten kennis met ons praktijkgericht onderzoek op het gebied van circulariteit in de sectoren Maak & Industrie, Bouw en Gezondheid & Welzijn.  

 

Kortom: een dag vol Praktijkgericht Onderzoek in actie! De uitgelezen kans om elkaar te ontmoeten! Om bij te praten, van elkaar te leren en kennis te maken met betrokken onderzoekers, maatschappelijke partners, docenten en studenten.  

 

De dag wordt plenaire geopend door de voorzitter van het College van Bestuur Sarah Wilton-Wels en Conny Bakker (TU Delft). Daarna ga je naar één of meer parallelsessies in één van de drie tracks: Maak & Industrie, Bouw, Gezondheid & Welzijn.  

 

Of bezoek de Expo met tal van stands en posterpresentaties met wat Hogeschool Rotterdam allemaal heeft te bieden aan bijvoorbeeld opleidingen en studenteninitiatieven op het terrein van circulaire economie. 

De sprekers

Locatie & tijd

Drijvend Paviljoen

Dokhaven van RDM Rotterdam, ter hoogte van het Dokkantoor

Adres Dokkantoor:

Directiekade 15

3089 JA Rotterdam

Inloop: vanaf 11:45 uur

Plenaire opening: 12:30 uur