Workplace Trends | What's Next

 

De opkomst van Artificial Intelligence, duurzame en circulaire bedrijfsvoering, datadriven dienstverlening, optimalisering van de user experience voor de hybride medewerker, vierkante meters die meer niet dan wél gebruikt worden, afnemende sociale cohesie, de war for talent. Het zijn relevante én actuele onderwerpen voor veel facilitaire organisaties, zie dan ook bezig zijn met het verder aanscherpen van hun (hybride) werkplek- en vastgoedstrategie.  

Waar staan we nu, waar gaan we naartoe, hoe kunnen we snel en efficiënt meebewegen met organisatie-ontwikkelingen, hoe kunnen we slim gebruik maken van technologische ontwikkelingen zodat FM de klant optimaal van dienst kan zijn? 

Alle reden om tijdens het Facto Congres 2024 het thema 'Workplace Trends: What's Next?’ centraal te stellen. Leer van de praktijkcases (van onder andere Booking.com, Rabobank, Achmea, Colliers) en laat je inspireren door twee toonaangevende keynote sprekers. 

 

Profiteer van aantrekkelijke collegakorting
 

Kom je samen met één of meer collega's naar het congres? Dan geldt een aantrekkelijke korting en betaal je € 499,- (normale prijs € 655,-). Alle deelnemers krijgen bovendien gratis toegang tot alle content op facto.nl voor één jaar.

 

Uitgelichte sprekers: 

  

Suzan Vink

 

Jarno Duursma

Yousri Mandour

Bekijk alle sprekers >

 

 

Terugblik Facto Congres 2023


Elk jaar weer een succes!


Het jaarlijks terugkerende Facto Congres is met maar liefst 16 eerdere edities een vast begrip in de facilitaire wereld. Met steevast een hoge beoordeling voor de inhoud en de organisatie. Afgelopen jaar werd het congres beoordeeld met maar liefst een 8,2!

Reacties van deelnemers:

"Leuke dag met collega's. Even uit de waan van de dag en een paar mooie sessie meepikken waar je altijd wat van meeneemt."

"Door de gesprekken tijdens mijn sessie heb ik contact gelegd met collega's uit het werkveld met dezelfde functies en aandachtgsgebieden.."

"de informatie in verschillende sessies die nieuwe inzichten meegeven voor de toekomst."

"Goede organisatie, leuk programma!"

Ook dit jaar beloven we je weer een programma met een actueel thema, veel nieuwe inzichten, praktische cases, interactie met de deelnemers en volop gelegenheid om te netwerken. Daar wil je toch bij zijn? Meld je aan en verzeker je van een plek!
 

Ik wil er graag bij zijn en meld mij nu aan >