AOM-bijeenkomst 12 januari 2024:

Gelijke beloning

 

Sprekers

Mr. Ruben van Arkel (advocaat en mediator Sparkel)
Mr. Linda Nekeman-IJdema (
Hoofd Executive Reward bij ABN AMRO)

Thema

Gelijke beloning en behandeling

Het programma

Op vrijdag 12 januari a.s. vindt de volgende AOM-bijeenkomst plaats. Deze AOM-bijeenkomst zal plaatsvinden op de Universiteit van Amsterdam. De sessie zal in het teken staan van gelijke beloning (en behandeling). De sessie wordt verzorgd door mr. Ruben van Arkel en mr. Linda Nekeman-IJdema. Ruben is advocaat en mediator bij Sparkel, dat hij in 2022 heeft opgericht en publiceert en doceert regelmatig over (onder andere) gelijke behandeling. Linda is Hoofd Executive Reward bij ABN AMRO, in welke functie zij zich voor het topmanagement bezig houdt met arbeidsrecht, Wft beloningsbeleid en HR gerelateerde corporate governance. Daarnaast houdt zij zich bezig met gelijke beloning binnen heel ABN AMRO, en doceert daar regelmatig over.

Ruben en Linda zullen u meenemen in de juridische en praktische kanten van gelijke beloning (en behandeling), specifiek ook gericht op de (verwachte) ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Na afloop bent u op de hoogte van de laatste stand van zaken op dit vakgebied. Uiteraard is er weer ruimschoots ruimte voor vragen en debat.

De lezing wordt hybride georganiseerd. Er is een beperkt aantal plekken op locatie beschikbaar. We reserveren een plek voor de eerste 30 deelnemers die in het aanmeldformulier aangeven de bijeenkomst op locatie te willen bijwonen. Alle andere deelnemers kunnen de bijeenkomst via een Zoomverbinding volgen. Deelnemers ontvangen een uur voorafgaand aan de bijeenkomst, dus vrijdag 12 januari om 08.00 uur, een link waarmee de bijeenkomst via Zoom kan worden bijgewoond. Na afloop van de bijeenkomst wordt u gevraagd enkele vragen te beantwoorden. Dit is nodig om PO-punten toe te kennen. 

Nieuwsgierig geworden? Meldt u nu aan voor de AOM-bijeenkomst van 12 januari 2024

 

Datum 12 januari 2024 | Tijd 09:15 - 11:30

Locatie Roeterseilandcampus - gebouw A | online

Nieuwe Achtergracht 166, 1018 WV Amsterdam

Ruimte REC A3.01 | Practicum room

Let op! De AOM-bijeenkomst zal in een andere ruimte plaatsvinden dan u gewend bent van de afgelopen evenementen.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren