aanmelden

Wat is de invloed van het werk op het hoofdkantoor op de winkelvloer? Daar kom je maar op een manier achter; Samenwerken in de winkel. Komende maanden zetten veel SPAR ondernemers hun deur weer voor je open om je daar inzicht in te geven.

 

Dit jaar werken we met een buddy systeem.  Wat houdt dat in? Nou dat je dit jaar ook met 2-en tegelijk kan gaan Samenwerken in de winkel. Als de ondernemer daarvoor openstaat zie je dat hier beneden aangegeven met Buddy: ja/nee.

 

Ondernemers hebben aangegeven hoeveel dagen ze iemand willen ontvangen en je ziet ook hoeveel dagen er nog beschikbaar zijn. Je kunt zelf contact opnemen met een ondernemer (contactgegevens staan vermeld en plant dan samen wanneer jij (eventueel samen met je buddy) een dag komt samenwerken.

Door mee te lopen met de werkzaamheden in de winkel, leer jij wat je kan verbeteren in jouw werk. Maar ook kan je de ondernemer vragen wat jij kan doen om het voor hem of haar makkelijker of eenvoudiger te maken. Sommige ondernemers zouden graag iemand van een bepaalde afdeling ontvangen, in hoofdletters wordt dit aangegeven. Dus ben je van de betreffende afdeling, kijk dan of je tijd vrij kunt maken om naar deze ondernemer te gaan!

 

Even een voorbeeld: 12345-Waalwijk-tel (3/4)
Deze ondernemer in Waalwijk met debiteurennummer 12345  wil graag dat je telefonisch contact opneemt om af te stemmen wanneer je komt. Deze ondernemer wil 4 dagen iemand ontvangen waarvan er inmiddels 3 dagen ingepland zijn. Er is dus nog 1 dag beschikbaar.

Ook ondernemers in het noorden of zuiden van Nederland willen heel graag iemand ontvangen. Als reistijd voor jou/jullie niet bezwaarlijk is, dan is het leuk om juist daarnaartoe te gaan!

 

En wil je weten wat voor soort format de winkel is, wie de persona's in de winkel zijn of waar de ondernemer allemaal mee werkt, dan zie je dat ook terug in  het onderstaande (bv. KKarin = natuurlijk Kiene Karin, of B/C is een buurt/city winkel, FS is foodservice). Zo kan jij een keuze maken van de winkel waar je wat kunt leren. Dit jaar is het zelfs mogelijk om bij een SPAR express mee te gaan helpen.

 

Heb je vragen? Aarzel dan niet om ons even te benaderen via retailsupport@despar.nl

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren