Aanmeldformulier Congres Mensenmaat

Persoonlijke gegevens

Let op: De kosten voor het congres worden automatisch intern doorberekend naar de kostenplaats waar u werkzaam bent op basis van een intern tarief. U dient dan ook voorafgaande uw aanmelding toestemming te vragen bij uw (zorg)manager om te mogen deelnemen.

 

Gegevens accreditatie

Let op: Om accreditatiegegevens te kunnen toekennen is het van belang dat wij beschikken over correcte en volledige gegevens. Het is dan ook de verantwoordelijkheid van de deelnemer om ervoor te zorgen dat in dit aanmeldformulier de volgende informatie wordt ingevuld:

      - Nederlandse Beroepsvereninging waar u lid van bent

      - Volledige naam (zoals geregistreerd bij de beroepsvereniging, incl.
         voorletters en event. meisjesnaam)

      - Lidmaatschapnummer en/of BIG nummer


Indien onze administratie niet voorzien is van bovenstaande gegevens dan is het helaas niet mogelijk om accreditatiepunten toe te kennen. 

 

Factuurgegevens

Let op: Geef hieronder aan wie de factuur van het congres zal betalen. Indien u wenst dat uw werkgever de factuur betaalt, vul dan vervolgens de bijhorende factuurgegevens in en kies bij betalingsopties voor een bankoverschrijving.

Workshops

Tijdens het congres worden er negen verschillende workshops georganiseerd. We bieden u graag de kans om deel te nemen aan twee workshops.

Meer informatie over de inhoud van elke workshop is beschikbaar op de volgende pagina: Congres Mensenmaat - (aanmelder.nl)

Vervolgens kunt u zich hieronder aanmelden voor de workshops naar uw keuze. Wij maken voor u een planning op basis van beschikbaarheid en houden zoveel mogelijk rekening met uw keuze.

 

 

Algemene voorwaarden

Aanvullende vragen

Let op: we willen u vragen rechtstreeks contact met ons op te nemen wanneer we uw persoonlijke gegevens niet mogen gebruiken voor onze (financiële) administratie.

      

Alvorens u overgaat tot het verzenden van dit aanmeldformulier willen we u graag vriendelijk verzoeken om de ingevulde gegevens te controleren, met name de factuur- en accreditatiegegevens. Alvast onze dank hiervoor.

€ 295,00

Totaal: € 295,00

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren