Uitnodiging BID Nationale Secretaressedag 2024

 

Beste Assistant,  

 

Het is met groot genoegen dat wij jou uitnodigen voor wat wellicht de meest bijzondere en inspirerende dag van het jaar zal zijn! Op donderdag 18 april aanstaande wordt de zestiende editie van Secretaressedag georganiseerd door de Big Improvement Day in samenwerking met Secretary Plus, Kasteel de Wittenburg en Showbird. Hoewel het programma nog een verrassing blijft, belooft het een fantastische middag en avond te worden. 

  

Wij verwelkomen jou graag op donderdag op 18 april om 15.00 uur in Kasteel de Wittenburg, gelegen op Landgoed de Wittenburg 1 in Wassenaar. Het programma duurt tot circa 21.45 uur en is inclusief diner.  

  

Naast een onovertroffen programma, zal ook de BID Assistant Award worden uitgereikt aan de secretaresse(s) die het afgelopen jaar de meeste impact heeft gemaakt. Het belooft opnieuw een speciaal moment te worden, waarbij we samen de prestaties van inspirerende professionals vieren.  

 

Om de voorpret alvast te laten beginnen, nodigen we je uit om te genieten van de spetterende foto’s en sprankelende aftermovie van vorig jaar: BID Nationale Secretaressedag 2023.  

  

Je kunt je eenvoudig aan- of afmelden door op 'Aanmelden' hierboven te klikken.  

 

We verheugen ons op een legendarische dag vol positieve energie en nieuwe inzichten. 

  

Met Positieve groet, 

 

Ralph van Hessen 
Big Improvement Day 

 

Ralf Meppelder 
Kasteel de Wittenburg 

 

Marloes Puik 
Secretary Plus 

 

Hassan Tagi
Showbird

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren