AOM-bijeenkomst 8 maart 2024:

Privacy en arbeidsrecht

 

Sprekers

Mr. Joanne Zaaijer (Partner bij Osborne Clarke)
Mr. Danny Vesters (Partner bij 
Boontje Advocaten & Mediators)

Thema

Privacy en het arbeidsrecht

Het programma

Op vrijdag 8 maart a.s. vindt de volgende AOM-bijeenkomst plaats. Deze AOM-bijeenkomst zal plaatsvinden op de Universiteit van Amsterdam en staat dit keer in het teken van het snijvlak tussen het arbeidsrecht en het privacyrecht.

De sessie wordt verzorgd door mr. Danny Vesters, partner bij Boontje Advocaten & Mediators en mr. Joanne Zaaijer, partner privacyrecht bij Osborne Clarke. Beiden publiceren en spreken regelmatig over deze onderwerpen.

Tijdens de bijeenkomst laten Danny en Joanne de deelnemers kennismaken met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de belangrijkste begrippen en verplichtingen daaruit. Ze praten je bij over relevante ontwikkelingen, uitdagingen en best practices op het gebied van privacybescherming binnen de arbeidscontext. Dit zullen zij doen aan de hand van concrete thema's, zoals het monitoren van werknemers, heimelijk (camera)toezicht en onderzoek, bewijsvergaring, en het verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens voor diversiteits- en inclusiviteitsdoeleinden. Uiteraard is er ook ruimschoots gelegenheid voor vragen en debat.

De lezing wordt hybride georganiseerd. Er is een beperkt aantal plekken op locatie beschikbaar. We reserveren een plek voor de eerste 30 deelnemers die in het aanmeldformulier aangeven de bijeenkomst op locatie te willen bijwonen. Alle andere deelnemers kunnen de bijeenkomst via een Zoomverbinding volgen. Deelnemers ontvangen een uur voorafgaand aan de bijeenkomst, dus vrijdag 8 maart om 08.00 uur, een link waarmee de bijeenkomst via Zoom kan worden bijgewoond. Na afloop van de bijeenkomst wordt u gevraagd enkele vragen te beantwoorden. Dit is nodig om PO-punten toe te kennen. 

Nieuwsgierig geworden? Meldt u nu aan voor de AOM-bijeenkomst van 8 maart 2024

 

Datum 8 maart 2024 | Tijd 09:15 - 11:30

Locatie Roeterseilandcampus - gebouw A | online

Nieuwe Achtergracht 166, 1018 WV Amsterdam

Ruimte REC A3.01 | Practicum room

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren