Wanneer je tegelijkertijd drie of meer deelnemers aanmeldt, dan profiteer je van € 50,00 collegakorting per persoon! 
Let op: de korting is pas zichtbaar bij het invoeren van de derde persoon of meer. Gebruik hiervoor de knop onderaan 'Opslaan en extra persoon toevoegen'. 

€ 299,00

Totaal: € 299,00

Exclusief € 62,79 btw. (€ 361,79 incl. btw)

Contactgegevens deelnemer

Inhoud

Contactgegevens organisatie

Factuurgegevens kun je (na aanmelden) op de volgende pagina invoeren.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 excl. btw aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Springer Media B.V., waarvan BSL Media & Learning onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

Extra's voor jou als deelnemer

Als deelnemer kun je extra voordelig een nieuw Nursing abonnement afsluiten.

Als deelnemer van dit congres profiteer ik van 30% korting, ik betaal het eerste jaar slechts € 74,20 in plaats van € 106,00.* Je ontvangt binnen één dag een e-mail van ons met een link waar je nog aanvullende gegevens kunt achterlaten om het Nursing-abonnement te activeren. Na activatie krijg je toegang tot Nursing digitaal en ontvang je het tijdschrift Nursing 11x per jaar op de deurmat.

*Abonnement tot wederopzegging. Deze actie geldt alleen voor nieuwe abonnees, niet voor bestaande abonnees. 

* Verplicht veld