Alle tarieven zijn exclusief 21% btw.

€ 99,95

Totaal: € 99,95

Exclusief € 20,99 btw. (€ 120,94 incl. btw)

 

Bij het aanmelden van 10 personen tegelijkertijd krijg je het 10e ticket gratis! Gebruik hiervoor de knop onderaan het formulier met 'Opslaan en extra persoon toevoegen'. 

Wil je met meer dan 10 personen naar de Nursing Experience komen? Stuur dan een mail naar manouk.mens@bsl.nl. Wij maken graag een passend aanbod op maat.

Contactgegevens deelnemer

Inhoud

Contactgegevens organisatie

Factuurgegevens kun je (na aanmelden) op de volgende pagina invoeren.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden
I.v.m. de gemaakte administratiekosten is er bij annulering geen restitutie mogelijk. Het is wel mogelijk om je ticket te wijzigen van dag of om te laten zetten op een andere naam. Wil je een wijziging in jouw ticket laten doorvoeren? Stuur dan een e-mail naar nursingexperience@bsl.nl.
Acceptatie onder voorbehoud
Jouw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie van dit event. Wanneer je niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met je op te nemen om de aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 
Portretrecht
Tijdens de Nursing Experience kan het zijn dat er foto's of filmopnamen gemaakt worden. Wij willen je wijzen op het portretrecht. Indien je absoluut niet in beeld wilt komen, dan kun je je melden bij de organisatie bij de registratiebalie tijdens de Nursing Experience.
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt jouw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. Je kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als je geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail, dan kun je dit aan ons doorgeven via aanmelder@bsl.nl.

Nursing extra's

Als deelnemer kun je extra voordelig een nieuw Nursing abonnement afsluiten.

Als deelnemer van dit congres profiteer ik van 30% korting, ik betaal het eerste jaar slechts € 74,20 in plaats van € 106,00.* Je ontvangt binnen één dag een e-mail van ons met een link waar je nog aanvullende gegevens kunt achterlaten om het Nursing-abonnement te activeren. Na activatie krijg je toegang tot Nursing digitaal en ontvang je het tijdschrift Nursing 11x per jaar op de deurmat.

*Abonnement tot wederopzegging. Deze actie geldt alleen voor nieuwe abonnees, niet voor bestaande abonnees. 

1+1 gratis*
Tot en met 1 juli profiteer je van een speciale kortingsactie: 1+1 gratis. 

Om jouw gratis ticket te claimen klik je hieronder op 'Opslaan en extra persoon toevoegen'. Let op, de korting wordt alleen zichtbaar bij het aanmelden van de tweede persoon.

  • Weet je nog niet voor wie het tweede ticket is? Zet deze dan op jouw eigen naam en mailadres.
  • Wil je meerdere kaarten kopen? Start dan de registratie opnieuw.

* Verplicht veld