AOM-bijeenkomst 12 april 2024:

Overgang van onderneming

 

Sprekers

Mr. dr. Zef Even (Partner bij SteensmaEven)
Mr. Michiel de Jager (Partner bij CORP.
)

Thema

Overgang van onderneming

Het programma

Op vrijdag 12 april a.s. vindt de volgende AOM-bijeenkomst plaats. Deze AOM-bijeenkomst zal plaatsvinden op de Universiteit van Amsterdam en gaat dieper in op de conclusie van AG Hartlief van 12 januari jl. inzake FNV/ID Logistics (ECLI:NL:PHR:2024:41) over de overgang van een dynamisch geformuleerd incorporatiebeding bij overgang van onderneming. De sessie wordt verzorgd door mr. Michiel de Jager (CORP.) en mr. Zef Even (SteensmaEven).

Tijdens de bijeenkomst gaan de sprekers in op de achtergrond van de overgang van rechten en plichten die voortvloeien uit een cao bij overgang van onderneming, de jurisprudentie hierover en op de jurisprudentie over wijziging van arbeidsvoorwaarden bij overgang van onderneming. Zij kijken uit naar een levendig debat.  

De lezing wordt hybride georganiseerd. Er is een beperkt aantal plekken op locatie beschikbaar. We reserveren een plek voor de eerste 30 deelnemers die in het aanmeldformulier aangeven de bijeenkomst op locatie te willen bijwonen. Alle andere deelnemers kunnen de bijeenkomst via een Zoomverbinding volgen. Deelnemers ontvangen een uur voorafgaand aan de bijeenkomst, dus vrijdag 12 april om 08.00 uur, een link waarmee de bijeenkomst via Zoom kan worden bijgewoond. Na afloop van de bijeenkomst wordt u gevraagd enkele vragen te beantwoorden. Dit is nodig om PO-punten toe te kennen. 

Nieuwsgierig geworden? Meldt u nu aan voor de AOM-bijeenkomst van 12 april 2024

 

Datum 12 april 2024 | Tijd 09:15 - 11:30

Locatie Roeterseilandcampus - gebouw A | online

Nieuwe Achtergracht 166, 1018 WV Amsterdam

Ruimte REC A3.01 | Practicum room

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren