FEstivolintrospectie

Er zijn jaarlijks bij Nimeto twee studiedagen die bestemd zijn voor deelname van alle Nimeto-medewerkers. Een richt zich op onze buitenwereld, de ander op onze binnenwereld. Op dinsdag 16 april is ons FestivolIntrospectie bij ons op school van 09.30 tot ca 17.00 uur. 

We zijn allemaal ambassadeurs van het merk Nimeto en er is veel kennis, kunde en ervaring binnen onze school. Dat geldt veelal voor de eigen vakgebieden, maar weten we bijvoorbeeld wat onze opleidingen nu precies inhouden en kunnen we door deze kennis al makkelijk koppelingen maken op inhoud of in samenwerking? Weten we welke kennis en ervaring er te halen is bij afdelingen? Het vergroten van je kennis over collega's is leerzaam, geeft energie, geeft verbinding. Daarbij zorgt het er ook voor dat we voorop kunnen blijven lopen; het geeft snelheid om in te spelen op ontwikkelingen binnen en buiten Nimeto. Naast samenwerken is vakmanschap een merkwaarde van Nimeto. Daarom laten we in deze studiedag zien wat onze vakken inhouden en doordat we doen is er ook veel ruimte om elkaar informeel weer beter te leren kennen.  

Op deze aanmeldsite kun je alle informatie vinden over de workshops waar je per ronde aan deel wilt nemen. Doe dit vóór 8 april! Vol is vol; aarzel dus niet en maak je keuzes!

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren