Gezondheidsuniversiteit: leren over je lijf - Hormonen

Middels onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor het live of online volgen van de collegereeks: Gezondheidsuniversiteit: Leren over je lijf - Hormonen.
 

De colleges worden zowel live als (achteraf) online via een livestream en opnames aangeboden. Uw keuze kunt u in dit aanmeldformulier opgeven. 

 

De data en tijden zijn:
Woensdagavonden van 19.00-21.30 uur (live)
22 en 29 mei en 5, 12 en 19 juni 2024. 
Voor het online volgen van de colleges via een livestream of opnames ontvangt u telkens een link.

 

Locatie van de live lezingen:
Maastrichtzaal, Universiteitssingel 40, Maastricht
Online: u ontvangt wekelijks een link voor de livestream en de opnames

 

Wanneer u, na het invullen van het aanmeldformulier, op Aanmelden en betalen klikt komt u automatisch terecht op het Online Betaalplatform. Daar kunt u direct betalen via Ideal of Paypal. Als u niet online wil betalen, maar via een overboeking, doorloopt u dezelfde stappen maar kiest u in het Online Belaatplatform voor IBAN/Sepa betaling en klikt u op Betalen. Er zal dan een scherm verschijnen met de informatie voor de overschrijving.


Let op:

- U kunt een tweede persoon registreren door op de knop "Opslaan en extra persoon toevoegen" te klikken (rechts onderaan). 

- Inschrijven voor afzonderlijke colleges is helaas niet mogelijk.

- Uw aanmelding is pas definitief als bovenstaande stappen zijn doorlopen en de betaling in gang is gezet. 

- Bij programma’s waar opnames worden gemaakt, kan het publiek in beeld komen. Mocht u dit niet willen, geef dit dan s.v.p. bij aanvang aan bij de studenten van de gezondheidsuniversiteit die de avond begeleiden.

Studium Generale & De Gezondheidsuniversiteit


sg-lectures@maastrichtuniversity.nl
gezondheidsuni@maastrichtuniversity.nl 
www.gezondheidsuniversiteit.nl

Met het invullen van dit aanmeldingsformulier gaat u akkoord met onze disclaimer en het privacyreglement. Klik hier voor ons privacyreglement. Tevens gaat u met het invullen van dit aanmeldingsformulier akkoord met het gebruik van uw gegevens om emails te sturen m.b.t. de Studium Generale activiteit(en) waar u zich voor aanmeldt.

€ 30,00

Totaal: € 30,00