Meld je aan samen met je collega's en profiteer van een korting: 6e deelnemer gratis!
Wanneer je een groep van zes deelnemers als groep in één keer tegelijk aanmeldt, is de toegang voor de zesde deelnemer gratis

Let op: de korting is pas zichtbaar bij het invoeren van de zesde persoon.
Gebruik hiervoor de knop onderaan 'Opslaan en extra persoon toevoegen'.

Wil je nog meer personen aanmelden? Rond dan het eerste formulier voor zes personen af en meld de overige personen in een nieuw formulier aan.

€ 299,00
€ -40,00

Totaal: € 259,00

Exclusief € 54,39 btw. (€ 313,39 incl. btw)

Contactgegevens deelnemer

Inhoud

Contactgegevens organisatie

Factuurgegevens kun je (na aanmelden) op de volgende pagina invoeren.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

 

Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

* Verplicht veld