Bezoek je het congres met collega's en wil je gebruik maken van de groepskorting? Selecteer dan de eerste optie! 
Gebruik onderaan het formulier de knop 'Opslaan en extra persoon toevoegen'.
Let op, de korting wordt pas zichtbaar bij het aanmelden van drie personen of meer.

Twijfel of je tot de primaire doelgroep behoort? Neem dan contact op met de klantenservice (aanmelder@bsl.nl), zij kunnen je helpen het juiste ticket te kiezen.

€ 399,00
€ -100,00

Totaal: € 299,00

Exclusief € -21,00 btw. (€ 278,00 incl. btw)

Contactgegevens deelnemer

Jouw organisatiegegevens

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht. 

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 950,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 125,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p.. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Acceptatie onder voorbehoud
Jouw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer je niet behoort tot de primaire doelgroep (zie onze website) behouden wij ons het recht om contact met je op te nemen om jouw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

 

Persoonsgegevens

Springer Media B.V., waarvan BSL Media & Learning onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

* Verplicht veld