Aanmelden

Afstudeerceremonie op

vrijdag 28 juni 2024 

09.30 - 11.30 uur
Theater aan het Vrijthof te Maastricht

Omdat ik mijn diploma al in mijn bezit heb maar ik toch graag de ceremonie wil bijwonen, overhandigen jullie mij een symbolische map voor het fotomoment.

Je geeft aan dat je je diploma persoonlijk wilt komen ophalen bij de onderwijsbalie van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Wacht hiervoor op bevestiging van law-diploma@maastrichtuniversity.nl. Zij laten je weten vanaf welke datum je je diploma tijdens werkdagen tussen 10.00 uur en 14.00 uur kunt komen ophalen. Houd er rekening mee dat je een geldig legitimatiebewijs moet tonen. 

Stuur mijn originele diploma (map met diploma, cijferlijst, supplement en 3 gewaarmerkte kopieën) kosteloos naar het volgende adres:

Voor de vooraf verplichte verificatie, dien je een beveiligde gescande kopie van je ID hieronder toe te voegen.

Zorg ervoor dat je ons een beveiligde versie toestuurt van je ID. Meer informatie hierover vind je via https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/veilige-kopie-identiteitsbewijs

Caps and Gowns
Tijdens de fysieke afstudeerceremonie dragen de meeste studenten van de UM Faculteit der Rechtsgeleerdheid een toga en baret met een tassel. Deze kun je bestellen (maar voel je niet verplicht) via deze link die je zometeen ook in de bevestiging krijgt. Let op, de uiterste besteldatum is zondag 9 juni 2024. 
De kosten zijn voor jezelf en vind je via de link. 

Deadlines
We hebben deadlines om verschillende redenen. Gelieve deze te respecteren. Helaas kunnen we geen verzoeken/veranderingen meer accepteren na de uiterste aanmelddatum.

QR Code & Identiteitsbewijs
Bij binnenkomst vragen wij jouw persoonlijke QR code en een geldig identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of verblijfsvergunning) te tonen zodat wij kunnen controleren of het diploma aan de rechtmatige eigenaar wordt uitgereikt. 

Extra gasten
De door ons geboekte locatie heeft een beperkt aantal plaatsen. We hopen dat je je dierbaren mee kunt nemen om getuige te zijn van de uitreiking van je diploma. Het is niet mogelijk om extra gasten mee te nemen buiten de toegestane 5 die je wellicht al hebt aangemeld. 

Ceremonie bijwonen op een andere datum
Het is niet mogelijk om een ​​ceremonie op een andere datum bij te wonen. De vastgestelde data die je via
deze link kunt vinden zijn leidend. Verzoeken om uitzonderingen kunnen helaas niet worden gehonoreerd.

Opnames en foto’s 
Omdat we graag goede herinneringen koesteren, zullen we foto's maken die gebruikt worden op de UM website, Alumni wand, sociale media etc. Door deel te nemen aan de afstudeerceremonie ga je hiermee akkoord. 
We bieden geen livestream aan. 

Parkeren
Wij raden aan met openbaar vervoer te reizen. De locatie is op 20 minuten wandelafstand van het treinstation. Indien je echter gebruik maakt van eigen vervoer, raden wij aan een plaats te reserveren in de Q-park garage onder het Vrijthof. Parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Hotelkamer nodig? 
Met onderstaande codes geeft LBG hotels je 12% korting op de Best Available Rate (excl. ontbijt). Code: MULAW voor kamers of AMULAW voor appartementen. De hotellinks zijn: Townhouse Hotel  /  Townhouse Apartments  /  Kaboom Hotel   /  Mabi Hotel  /  The Green Elephant Hoste

Dank voor je aanmelding.
Nadat je op "verzenden" klikt, ontvang je een bevestiging met de link voor de bestelling van je toga. Enkele dagen voor de ceremonie ontvang je nog een bevestiging met de tijden en informatie. 

We kijken ernaar uit jullie in Maastricht te zien!

Hartelijk dank.