Digging2Serve eind-event

Hybride bijeenkomst | lancering RELY-tool

 

Donderdag 29 augustus sluiten we ons onderzoeksproject Digging2Serve af met een eind-event. Van 16:00 tot 17:30 uur delen we onze inzichten over internationale klantrelaties in zowel de fysieke als digitale (hybride) omgeving. Vanzelfsprekend kun je dit event dus zowel fysiek als digitaal bijwonen.

 

De impact van COVID op de business: snel digitaliseren in een internationale context


Toen we startten met het project, zaten we nog in het staartje van de COVID-19-periode. De internationale lockdowns hadden veel impact op de B2B dienstensector in het mkb. Hoe kon je toch succesvol klantrelaties onderhouden in die verregaande digitalisering? Wat zijn de kansen? En wanneer is het goed om toch zoveel mogelijk fysiek contact te onderhouden?


Hoewel de lockdowns ver achter ons liggen, is deze hybride omgeving, van zowel fysiek als digitaal opereren niet veranderd. In ons onderzoek hebben we waardevolle inzichten opgedaan waar we dieper op ingaan op 29 augustus. Na onze inspirerende gastsprekers introduceren wij de praktische RELY-tool. Deze interactieve tool helpt je navigeren in de wereld van internationale klantrelaties. 


Theorie & praktijk: lector Mark Pluymaekers en ondernemer Bert van Loon aan het woord!


Voor de theoretische invalshoek hebben we Mark Pluymaekers uitgenodigd, lector Professional Communication in a Digitalizing Society bij Zuyd Hogeschool. Hij doet onderzoek naar de inzet van digitale technologie in het optimaliseren van communicatieprocessen en het trainen van communicatieve vaardigheden. Hij gaat in op welke factoren van invloed zijn op het succesvol opbouwen van een internationale relatie.


Vanuit de praktijk schuift Bert van Loon aan. Hij is medeoprichter van Content Marketing Fast Forward (CMFF) en onafhankelijk strateeg. Hij vertelt over de gevolgen van COVID voor zijn bedrijf CMFF en hoe het businessmodel snel en effectief aangepast werd van fysiek naar digitaal. 


Zorg dus dat je deze bijeenkomst niet mist en geef je alvast op! 


Praktische informatie


Datum & tijd: 29 augustus van 16:00 tot 17:30 uur 
Fysieke locatie Hogeschool Rotterdam Business School, Kralingse Zoom 91 
Online via Teams


Dit SIA Raak-MKB project is een samenwerking van Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Avans en Hanze Hogeschool.