Titanen Tour

Titanen Tour

Registratie losse tickets
Open Titanen Tour

 

Titanen Tour: 'Álles zit er in!'

Dé 2 iconen + watertaxi

  • 2,5 uur | za + zo | max. 24p per gids | €29,95 p.p. | NL 

Op 105 meter waanzinnig uitzicht over de stad vanuit architectuuricoon De Rotterdam, een spectaculair ritje met de watertaxi, een leuke wandeling door de Oude Haven onder de kubuswoningen door, en een boeiend einde in de Markthal inclusief een proeverijtje. De Titanen Tour is een compléte rondleiding die álle zintuigen prikkelt!

360°-uitzicht De Rotterdam
Rotterdam is de stad van moderne architectuur. Met deze rondleiding komt u ook echt even binnen! De tour begint met exclusief toegang tot een hoge verdieping van De Rotterdam. Onze gids neemt u mee in een van Europa’s snelste liften. De 31ste etage is nog ‘rauw’ en dat maakt een bezoek heel bijzonder; u kunt vrij rondlopen en volop van het 360°-uitzicht genieten.

Watertaxi
Boven kijkt u op de top van de Erasmusbrug, en vervolgens vaart u er met wapperende haren onderdoor in een supersnelle watertaxi!

En ineens bent u daar waar Rotterdam is ontstaan, de Oude Haven. U loopt onder de kubuswoningen door en precies dan verschijnt de Markthal in volle glorie in uw vizier.

‘Meet&Taste’ in Markthal
De enthousiaste gids zit vol weetjes over het ontwerp van de Markthal, het prachtige plafond-kunstwerk en de Tijdtrap. Tot slot heeft u een ‘Meet&Taste’ bij een ondernemer op de marktvloer; álles zit er in!

 

INBEGREPEN 

  • een exclusief bezoek aan een van de hoge verdiepingen van Rem Koolhaas’ De Rotterdam, met indrukwekkend uitzicht over de stad
  • overtocht over de Nieuwe Maas, met watertaxi
  • begeleide wandeling door Oude Haven, Blaakse Bos met kubuswoningen naar Markthal
  • architectuurtour-mét-een-bite in Markthal inclusief bezoek aan Tijdtrap, galerij met kunstwerkplafond, niet-publieke ondergrondse expeditiehof, en inclusief een 'Meet&Taste' bij een ondernemer
  • een prachtige set grote ansichtkaarten van De Rotterdam en Markthal
  • begeleiding door deskundige en hartelijke gids en steward
     
  • Deze tour is niet geschikt voor deelnemers die slecht ter been zijn of deelnemers met een rollator en/of rolstoel. Kinderwagens en buggy's kunnen niet mee tijdens een tour. 

TICKETPRIJS 

Tickets kosten €29,95 p.p. (incl. BTW, incl. registratiekosten, excl. transactiekosten - afh. van de gekozen betaalwijze). Voor beschikbare data zie hieronder.

BESCHIKBARE DATA 

Kies de door u gewenste datum en geef in het vakje ervóór aan hoeveel tickets u wilt bestellen. 

Heeft u een specifieke dag in gedachten maar is deze nog niet opengesteld of al volgeboekt, dan kunt een berichtje sturen naar info@derotterdamtours.nl en informeren naar de mogelijkheden.

Selecteer het aantal tickets bij de gewenste datum.

     ⬇ 

€ 29,95
€ 59,90
€ 89,85
€ 119,80
€ 149,75
€ 179,70
€ 209,65
€ 239,60
€ 269,55
€ 299,50
€ 329,45
€ 359,40
€ 389,35
€ 419,30
€ 449,25

Totaal: € 0,00

Dit totaalbedrag is inclusief BTW en registratiekosten en exclusief transactiekosten. Deze zijn afhankelijk van de gekozen betaalwijze en gelden per registratie - zijn onafhankelijk van het aantal tickets per registratie.

UW GEGEVENS 

CHECK VOORDAT U AFRONDT: 
- heeft u het juiste aantal tickets ingevoerd bij de juiste datum? 
- heeft u bij 'Uw bestelling' het juiste aantal tickets ingevoerd?
- klopt het totaalbedrag?
- heeft u de voorwaarden gelezen m.b.t. een geen-restitutie regeling? Restitutie is niet mogelijk. Wel zijn de tickets overdraagbaar of kunt u uiterlijk 1 week van te voren de datum wijzigen.
 
U ontvangt een bevestiging per mail. Check uw spammailbox als u de mail niet lijkt te hebben ontvangen.
 

Er zijn nog enkele verplichte vragen niet ingevuld (UW BESTELLING K...).