Online Afstudeer Event Informatica 2021
 

Maandag 27 september is het zover. Het Online Afstudeer Event Informatica 2021 voor alle vierdejaars studenten Informatica vindt plaats! 24 bedrijven hebben zich aangemeld om met jou kennis te maken.

Net als vorig jaar zal dit afstudeer event online plaatsvinden, in de vorm van speeddaten en alleen voor de studenten van de opleiding Informatica.

Door middel van online speeddate sessies kun je in contact komen met bedrijven. Deze sessies vinden plaats via Microsoft Teams. Er kunnen maximaal 4 studenten per ronde gekoppeld worden aan 1 bedrijf.

Programma
Het programma zal bestaan uit totaal vier speeddaterondes van elk 30 minuten en een pauze van 15 minuten verdeeld over de ochtend en de middag. De rondes zien er als volgt uit:

Ochtend
Speeddate ronde #1           11:00 - 11:30 uur   
Pauze 15 min          
Speeddate ronde #2           11:45 - 12:15 uur

Middag         
Speeddate ronde #3           13:00 - 13:30 uur   
Pauze 15 min          
Speeddate ronde #4           13:45 - 14:15 uur   

Eerder heb je van ons het overzicht met de deelnemende bedrijven ontvangen. Inmiddels is aan deze lijst toegevoegd het bedrijf Bureau Havenstages, kijk voor meer info op: www.rdmcoe.nl/havenstages

Bedenk hoe je je wilt voorbereiden: wat kan ik vertellen, vragen, laten zien, etc. Wie weet heb jij dan straks een interessante afstudeerplek!

Inschrijven voor het Online Afstudeer Event Informatica kan tot en met zondag 19 september via "Aanmelden" in het linker menu.

Succes!

Hartelijke groet,

Petra Santcroos & Ferani Huf
Team Events & Communicatie
E-mailadres: ec@hr.nl

Peter Mazereeuw
Course owner Afstuderen opleiding Informatica
E-mailadres: p.mazereeuw@hr.nl