Welkom


Hogeschool Rotterdam, Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie (CMI), organiseert op donderdag 16 november het Afstudeerevent 2023 voor studenten van de opleidingen Communication and Multimedia Design (CMD) en Creative Media and Game Technologies (CMGT). Op deze website kunt u meer lezen over dit event en zich bij interesse aanmelden. 

Tijdens dit afstudeerevent zullen de vierdejaarsstudenten van de opleidingen CMD en CMGT op zoek zijn naar een afstudeerplek. Dit jaar hebben we gekozen voor een andere opzet. Dit afstudeerevent bieden wij u de gelegenheid om in marktvorm - samen met andere organisaties - in contact te komen met de vierdejaars CMD- & CMGT-studenten. 

Wij vragen deze studenten zich voor te bereiden op uw komst aan de hand van een toegestuurd document met deelnemende bedrijven. Echter is deelname en aanmelding niet verplicht voor onze studenten. Wij kunnen u daarom op voorhand geen aantallen doorgeven.

Programma
14:45 - 15:15 uur            Ontvangst & opbouw bedrijven
15:30 - 16:30 uur            Afstudeerevent CMD & CMGT 2023
16:30 - 17:00 uur            Uitloop

Wilt u deelnemen aan het afstudeerevent? Bekijk dan eerst of uw organisatie voldoet aan de afstudeercriteria vanuit de opleidingen. Wanneer u uw organisatie in deze criteria herkend, zien wij uw aanmelding graag tegemoet!

Aanmelden kan tot maandag 9 oktober via het aanmeldformulier. Indien u inhoudelijke vragen over afstuderen heeft, kunt u contact opnemen met de coördinatoren.

Tot ziens op ons Afstudeerevent CMD & CMGT 2023. Wij kijken ernaar uit u te ontvangen op onze locatie aan Wijnhaven 107.


Mede namens het team van de opleidingen Communication and Multimedia Design & Creative Media and Game Technologies 

Petra Santcroos & Sophia de Brito
Events & Communicatie
Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie
Hogeschool Rotterdam