Welkom
 

Hogeschool Rotterdam, Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie, organiseert het Online Afstudeer Event Informatica 2021. Tijdens dit event kunt u kennis maken met de afstudeerders van de opleiding Informatica (INF).

Net als vorig jaar zal dit afstudeer event online plaatsvinden, in de vorm van speeddaten en alleen voor de studenten van de opleiding Informatica. Het event vindt plaats op maandag 27 september 2021.

De online speeddate sessies vinden plaats in Microsoft Teams. Per bedrijf wordt er een kanaal aangemaakt en studenten (maximaal 4 studenten per ronde) worden aan dit kanaal gekoppeld. De persoon, die tijdens de speeddate het gesprek voert met de student, heeft hiervoor een licentie voor Microsoft Teams nodig.

Programma
Het programma zal bestaan uit totaal vier speeddaterondes van elk 30 minuten en een pauze van 15 minuten verdeeld over de ochtend en de middag. De rondes zien er als volgt uit:

Ochtend
Speeddate ronde #1           11:00 - 11:30 uur   
Pauze 15 min          
Speeddate ronde #2           11:45 - 12:15 uur

Middag         
Speeddate ronde #3           13:00 - 13:30 uur   
Pauze 15 min          
Speeddate ronde #4           13:45 - 14:15 uur   

Wilt u deelnemen aan het Online Afstudeer Event Informatica 2021? Bekijk dan eerst of uw organisatie voldoet aan de afstudeercriteria en klik vervolgens op "Aanmelden" in de linkermenubalk. Dit kan tot en met zondag 18 juli aanstaande.

Indien u inhoudelijke vragen over afstuderen heeft, kunt u contact opnemen met Peter Mazereeuw, e-mailadres: p.mazereeuw@hr.nl.

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!