Welkom
 

Hogeschool Rotterdam, Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie, organiseert het Online Afstudeer Event Technische Informatica 2021. Tijdens dit event kunt u kennis maken met de afstudeerders van de opleiding Technische Informatica (TI).

Voor het eerst zal dit afstudeer event online plaatsvinden, in de vorm van speeddaten en alleen voor de studenten van de opleiding TI. Het event vindt plaats op woensdag 3 november 2021 en deelname aan dit event is kosteloos.

De online speeddate sessies vinden plaats in Microsoft Teams. Per bedrijf wordt er een kanaal aangemaakt en studenten (maximaal 4 studenten per ronde) worden aan dit kanaal gekoppeld. De persoon, die tijdens de speeddate het gesprek voert met de student, heeft hiervoor een licentie voor Microsoft Teams nodig.


Programma
Het programma zal bestaan uit totaal vier speeddaterondes van elk 30 minuten en een pauze van 15 minuten verdeeld over de ochtend. De rondes zien er als volgt uit:

Speeddate ronde #1           10:00 - 10:30 uur   
Pauze 
Speeddate ronde #2           10:45 - 11:15 uur
Pauze 
Speeddate ronde #3           11:30 - 12:00 uur   
Pauze 
Speeddate ronde #4           12:15 - 12:45 uur   

Wilt u deelnemen aan het Online Afstudeer Event TI 2021? Bekijk dan eerst of uw organisatie voldoet aan de afstudeercriteria en klik vervolgens op "Aanmelden" in de linkermenubalk. Dit kan tot en met woensdag 22 september aanstaande.

Indien u inhoudelijke vragen over afstuderen heeft, kunt u contact opnemen met Renee van Doorn, e-mailadres: r.p.a.van.doorn@hr.nl

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!