Exclusieve networking afterparty

Health-RI nodigt u graag uit voor een networking afterparty die perfect aansluit op de Health-RI conferentie: alleen voor genodigden!

Na een dag vol boeiende lezingen en discussies, bieden wij u de mogelijkheid om te ontspannen en te netwerken in een informele en gezellige setting. De Afterparty is dé plek waar u als deelnemer van de conferentie kunt samenkomen om nog meer ideeën te delen, contacten te leggen en nieuwe inspiratie op te doen, onderwijl genietend van een drankje met aansluitend diner.

Wat kunt u verwachten? Tussen 18 en 22 uur kunt u netwerken met gelijkgestemde professionals en experts uit het veld. We verzorgen hapjes en drankjes en aansluitend een diner.

Kom bij ons op de Networking Afterparty en maak van deze gelegenheid gebruik om uw netwerk uit te breiden, uw kennis te verdiepen en bovenal, om samen met ons te vieren wat de Health-RI conferentie heeft bereikt. We kijken ernaar uit u te verwelkomen voor een onvergetelijke avond vol connecties!

Hier kunt u zich aanmelden en eventuele dieetwensen doorgeven.

De afterparty inclusief diner duurt van 18:00 tot en met 22:00 uur en zal plaatsvinden in de Mediaplaza in de jaarbeurs Utrecht (dit is dezelfde locatie als waar de Health-RI conferentie is).

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren