-------AANMELDEN-------

 

Op dinsdag 21 maart 2023 vindt de tweede editie van het All-Inclusive communicatie event plaats. Jij bent hiervoor van harte uitgenodigd! Inclusieve communicatie is een voorwaarde voor goede en succesvolle communicatie. Inmiddels de normaalste zaak van de wereld zou je denken, maar in de praktijk blijkt dat we ons bewust moeten blijven ontwikkelen. Het belooft opnieuw een inspirerende en verbindende avond te worden met Hanan Challouki – auteur van het boek “Inclusieve communicatie” - als keynote speaker, interactieve sessies en speeddate-ontmoetingen onder het genot van een hapje en een drankje.  

Programma 
17:00 – 17:45 Ontvangst en eten 
17:50 – 18:00 Welkom 
18:00 – 18:20 Keynote van Hanan Challouki (vast onderdeel) 
18:20 – 19:10 Collegetour met Hanan Challouki (vast onderdeel) 
19:15 – 20:10 Interactieve sessie ronde 1 
20:15 – 20.45 Interactieve sessie ronde 2 
20.50 – 21.50 Borrel 

Kies zelf 2 Interactieve sessies en meld je hier direct aan want er is per sessie een beperkt aantal plekken beschikbaar. Voor de organisatie is het fijn als je je z.s.m. aanmeldt, maar de deadline is 16 maart 2023. 

Keynote Inclusieve Communicatie 
“Inclusion is not such an easy process. But nothing worthwile ever is.” meent Hanan Challouki. In haar keynote deelt Hanan fascinerende inzichten en innovatieve strategische manieren voor organisaties en merken om juist het potentieel van het ‘onbekende’ diverse publiek te exploreren. Hanan wist eerder al Brussels Airport en KRO-NCRV te inspireren en binnenkort ben jij aan de beurt. Tijdens de aansluitende All-Inclusive collegetour krijg je de kans om – onder leiding van onze studenthost – onze gast Hanan jouw vragen te stellen. 
 
Over Hanan Challouki
Na haar master MA Strategic Communication (Universiteit van Antwerpen) startte haar carrière vanuit haar persoonlijke missie om een inclusieve samenleving te bouwen met ondernemerschap. Haar strategische visie over marketing en communicatie in een diverse wereld maakte indruk op verschillende grote partijen en zij kwam al snel op Forbes’ 30under30-list for haar innovatieve strategieën. Inmiddels heeft ze haar eigen agency Inclusified, lanceerde de podcast ‘Wat zij Wil’ en ‘All Things Inclusive’, schreef zij het boek ‘Inclusieve Communicatie’ én geeft ze les op hogescholen.  

Heb je nog vragen? 
Neem gerust contact met ons op. Dat gaat het makkelijkste via opleidingcommunicatie@hu.nl. 

We hopen er samen een mooie avond van te maken! 

Met hartelijke groet, 
 
Rieke, Martine, Zwanet, Sophie, Marjan, Saske, Whitney & Isabelle -
Organisatie All-Inclusive, opleiding Communicatie, Hogeschool Utrecht 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren