AIRe Themadag 2021

De vereniging AIRe (Aandachtsgebied Inspanningsfysiologie in de Revalidatiegeneeskunde) organiseert  haar 2e themadag met als titel “Inspanning en Bewegen in de Revalidatiegeneeskunde”.

Tijdens deze themadag komen belangrijke aspecten op het gebied van inspanningsfysiologie en beweeggedrag aan de orde. Inspirerende keynotes, interactieve workshops, en een paneldiscussie aan de hand van relevante stellingen hebben, enerzijds, als doel jou te informeren en kennis te verschaffen. Anderzijds willen we jou ook uitdagen en vragen we je mee te denken hoe we in de toekomst onder het motto “Exercise = Medicine” een actieve gezonde leefstijl nog meer kunnen inzetten voor onze revalidatiepatiënten.

 

De dag is voorbereid door een  groep betrokken leden die onder andere in werkgroepverband de workshops invullen, aan de hand van 3 belangrijke deelgebieden, te weten Testen, Trainen en Gezonde Leefstijl.

 

De themadag zal dit keer Online plaatsvinden

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers die betrokken zijn bij de fysieke training van revalidatiepatiënten, zoals: revalidatieartsen, artsen in opleiding, fysiotherapeuten, medewerkers inspanningslaboratoria en bewegingsagogen.

 

Accreditatie wordt aangevraagd voor Revalidatie artsen (VRA) en Fysiotherapeuten (KNGF)

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren