Welkom                                                                                  

Graag nodig ik u uit voor een Ambassadeursontbijt op donderdag 27 oktober om 7.30 uur in de Onze Lieve Vrouwetoren.

Wij bieden u een heerlijk en gezond ontbijt aan, waarbij wij u graag bijpraten over acties die lopen om bedrijven voor de regio Amersfoort te interesseren en wat de stand van zaken is van het contact met het Amersfoortse bedrijfsleven. U weet immers als geen ander dat samenwerking een krachtige motor is van de economische vitaliteit van onze regio. Daar hebben we dus allemaal belang bij!

Daarnaast zijn wij ook benieuwd naar uw ideeën en acties, hoe kunnen we samen de regio Amersfoort onder de aandacht blijven brengen in Nederland en daarbuiten? Wat kunnen we van elkaar verwachten? Welke hulp kunnen we elkaar hierin bieden? 

Het ontbijt is tevens een mooie kans om andere ambassadeurs en het Amersfoort Business Team te ontmoeten.

Ook blikken we alvast vooruit naar het komend Mondriaan to Dutch Design jaar en hoe u kunt bijdragen aan dit jaar. Tipje van de sluier: de ambassadeursbijeenkomst van 2017 vindt plaats tijdens een VIP-première van één van de Mondriaan to Dutch Design evenementen in 2017. 

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten op 27 oktober. U kunt zich hier aanmelden. Daarbij kunt u ook aangeven of u een parkeerkaart voor Parkeergarage Stadhuisplein nodig heeft.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Kemmerling

Wethouder