Aanmelden

Geachte belangstellende,

Middels onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor: Ontmoetingen met de heiden.

Datum en tijd
: Maandag 23 mei 2022, 20.00 uur
Locatie: Aula, Minderbroedersberg 4-6, Maastricht

Deze reservering is alleen nodig voor het live bijwonen van de lezing in de zaal. Wilt u de lezing thuis online volgen, dan vindt u de link naar de livestream te zijner tijd op onze website.
Bij programma’s waar livestreams worden voorzien, kan het publiek in beeld komen. Mocht u dit niet willen, geef dit dan s.v.p. bij aanvang aan bij de Studium Generale medewerker die de avond begeleidt.


We hanteren de richtlijnen van het RIVM die gelden ten tijde van dit evenement. We vragen de mensen bij gezondheidsklachten thuis te blijven. Houd onze website en mails in de gaten voor de meest recente coronamaatregelen.

Let op: U kunt een tweede persoon registreren door op de knop "Opslaan en extra persoon toevoegen" te klikken (rechts onderaan).

Met vriendelijke groet,
Studium Generale


sg-lectures@maastrichtuniversity.nl

Met het invullen van dit aanmeldingsformulier gaat u akkoord met onze disclaimer en het privacyreglement. Klik hier voor ons privacyreglement.

Tevens gaat u met het invullen van dit aanmeldingsformulier akkoord met het gebruik van uw gegevens om emails te sturen m.b.t. de Studium Generale activiteit(en) waar u zich voor aanmeldt.