Op woensdag 6 april heb je als aanwezige bij de Awardshow de praktische informatie gekregen per e-mail, inclusief het nummer van de tafel waaraan je maandag zit. Geen mail ontvangen? Check svp je spam en bericht ons via info@sponsorringen.nl

 

Beste sponsorcases in Nederland beloond!

De SponsorRing is de jaarlijkse prijs voor de beste sponsorcases in Nederland.
De missie van de Stichting SponsorRingen is om door middel van het jaarlijks uitreiken van prijzen voor de beste sponsorcases het vakgebied sponsoring in de breedte te promoten en professionaliteit in de branche te stimuleren. De SponsorRing (voor het eerst uitgereikt in 2001) is een vakprijs die de beste sponsorcases onder de aandacht brengt van een brede marketing- en communicatiedoelgroep

Sponsorcases kunnen worden ingediend in vier categorieën, te weten Sport, Maatschappij, Cultuur & Entertainment en Media. Ook bij de specialismen zijn er Ringen te verdelen en wel in de categorieën: Sponsorplatform, Creativiteit, Innovatie en Businesscase. Deskundige vakjury's en de hoofdjury hebben zich inmiddels over de ingezonden cases gebogen.  

Tijdens de Live Awardshow op maandag 11 april 2022 van 17.30 - 23.00 uur worden naast de ringen voor de bovengenoemde categorieën, ook SponsorRingen uitgereikt voor:
. Langlopende Sponsorships
. Sponsorpersonality van het JaarDe verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door de Gouden en Zilveren Vrienden van de SponsorRingen: