Faire le Fête! 

Bonjour! We vieren graag met jou op woensdag 5 juni een feestje ter ere van de beste sponsorcases van Nederland. 

Awardshow
Dit jaar zijn we voor de Awardshow wederom te gast bij AFAS Live in Amsterdam, waar we met alle sponsorcollega's, vakfanaten, Vrienden en andere belangstellenden bij elkaar komen. We kiezen dit jaar voor een Frans tintje voor de Awardshow, ingegeven door de Olympische Spelen in Parijs. Bij de start zijn er heerlijke gerechtjes en goede wijn die je laten verlangen naar een leuke bistro op een Frans pleintje. Ook de show zelf heeft Franse invloeden. Na de prijsuitreiking kunnen we nagenieten tijdens de afterparty. Bekijk hier nog even de aftermovie van vorig jaar, dan weet je weer waarom je er ook nu bij wilt zijn! 

Dresscode voor de avond: Parisien Chic (denk 'Emily in Paris'...).

SponsorRingen
Sponsorcases van 2023 konden voor deze editie van de SponsorRingen worden ingediend in de volgende categorieën:
1. Branded Content & Media Partnerships
2. Cultuur
3. Entertainment
4. Maatschappij
5. Sport
6. Beste gebruik van Content
7. Beste gebruik van Creativiteit
8. Beste gebruik van Data & Insights in een sponsorship
9. Beste gebruik van ROI/business case van een sponsorship

Nieuw dit jaar zijn de SponsorRing Talent van het Jaar en de Special. Bekijk hier het overzicht van alle prijzen en de omschrijvingen. Deskundige vakjury's en de hoofdjury hebben zich inmiddels over de ingezonden cases gebogen.  

De SponsorRing is de jaarlijkse prijs voor de beste sponsorcases in Nederland.
De missie van de Stichting SponsorRingen is om door middel van het jaarlijks uitreiken van prijzen voor de beste sponsorcases het vakgebied sponsoring in de breedte te promoten en professionaliteit in de branche te stimuleren. De SponsorRing is een vakprijs die de beste sponsorcases onder de aandacht brengt van een brede marketing- en communicatiedoelgroep

Vrienden
De verkiezing en de Awardshow worden ook deze editie mede mogelijk gemaakt door de zeer gewaardeerde Gouden en Zilveren Vrienden van de SponsorRingen: