Welkom


Hogeschool Rotterdam, Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie, organiseert op 15 november  2022 de bedrijvenmarkt 2022 voor studenten van de opleidingen Informatica (INF) en Technische Informatica (TI). Op deze website kunt u meer lezen over dit event en zich bij interesse aanmelden tot en met 4 november. 

Tijdens deze bedrijvenmarkt zullen de tweedejaars, derdejaars en vierdejaarsstudenten van de opleidingen Informatica en Technische Informatica op zoek zijn naar een stageplaats of afstudeerplek. De ervaring leert dat de vraag naar stageplaatsen groter is dan naar afstudeerplekken. Houd hier rekening mee wanneer u een tafel op deze bedrijvenmarkt wil bemachtigen. De studenten kunnen zonder aanmelding de markt bezoeken en met een open blik bij u langslopen.

Wij vragen deze studenten zich voor te bereiden op uw komst, echter is deelname en aanmelding niet verplicht voor onze studenten. Wij kunnen u daarom op voorbaat geen aantallen doorgeven.

Programma
13:45 - 14:45 uur            Ontvangst & opbouw bedrijven
15:00 - 17:30 uur            Bedrijvenmarkt INF & TI
17:30 - 18:00 uur            Uitloop

Wilt u deelnemen aan de bedrijvenmarkt? Bekijk dan eerst of uw organisatie voldoet aan de criteria vanuit de opleidingen. Wanneer u uw organisatie in deze criteria herkend, zien wij uw aanmelding graag tegemoet!

Aanmelden kan tot en met 4 november 2022 via het aanmeldformulier. Indien u inhoudelijke vragen over stage heeft, kunt u contact opnemen met de coördinatoren.

Tot ziens op onze Bedrijvenmarkt INF & TI 2022. Wij kijken ernaar uit u weer te ontvangen op onze locatie aan Wijnhaven 107!


Mede namens het team van de opleidingen Informatica en Technische Informatica

Hogeschool Rotterdam CMI
Events & Communicatie