Biobanken & Collecties van Health-RI kondigt vol trots de eerste Nationale Biobanken & Collecties dag aan. 

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 9 november 2023 in Amsterdam.  

Health-RI organiseert de nationale Biobanken & Collecties-dag om kennisdeling, netwerkverbinding en samenwerking te stimuleren op landelijk niveau. Dit evenement richt zich op de gehele nationale Biobanken & Collecties-community, waaronder onderzoekers, analisten, datamanagers, IT-specialisten, patiënten en patiëntvertegenwoordigers betrokken bij biobanken, cohorten en gezondheidsregistraties. Tijdens dit evenement zal kennis gedeeld worden over richtlijnen, (meta)data standaarden, (cohort)studies, biobank-procedures en -protocollen, ELSI-standaarden en -procedures, en infrastructurele tools en services met meerwaarde voor de biobanken en collecties-community vanuit het (inter)nationale veld.  

Aanmelden kan via deze link of door in de menubalk op Aanmelden te klikken.  

Het programma begint om 9:30 uur. Als afsluiting is er een borrel vanaf 16:00 uur.  

Opmerking: De symposiumactiviteiten zullen hoofdzakelijk in het Nederlands plaatsvinden. De presentatie slides worden echter in het Engels opgesteld en zullen na het evenement beschikbaar worden gesteld, om ervoor te zorgen dat de inhoud breed toegankelijk is. 

Note:   The symposium activities will mainly take place in Dutch. However, presentation slides will be prepared in English and will be made available after the event to ensure that the content is widely accessible. 

Graag attenderen wij je erop dat er tijdens de conferentie een fotograaf aanwezig is. Indien je bezwaar hebt en niet herkenbaar in beeld wilt komen, vernemen wij dat graag via communications@health-ri.nl. 

Contact 

Hebt u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via: robin.verjans@health-ri.nl of  lucie.kulhankova@health-ri.nl  

Do you have questions? Do not hesitate to contact us at: robin.verjans@health-ri.nl or  lucie.kulhankova@health-ri.nl  

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren