Sander & de Hartenjagers

 

50-plussers zijn te duur, vaak ziek, ze kunnen het tempo niet bijbenen… Het is een greep uit de vele vooroordelen. Ontzettend jammer, want het tegendeel is waar!

ERVAREN medewerkers zijn juist enorm waardevol. Ze hebben levens- en werkervaring, zijn flexibel en betrouwbaar en kunnen als coach optreden voor hun jongere collega’s. 50-plussers zijn gedreven, voelen zich verantwoordelijk en kennen hun TALENTEN.

50-plus Hartenjager
Kortom, 50-plussers staan in de kracht van hun leven en zijn de kracht achter uw organisatie. Daar maken Sander & de Hartenjagers zich graag hard voor. 50-plus Hartenjager Jörgen Raymann, Sander de Kramer en wethouder Tim Versnel nodigen u daarom van harte uit voor het blind date ontbijt op 22 maart bij Brasserie Op Zuid

Doel blind date ontbijt
Na een aantal geslaagde blind date sessies, voeren we de succesformule door. Sander en Jörgen brengen u deze ochtend in contact met gemotiveerde werkzoekenden. Zo krijgt u een beeld van de meerwaarde van 50-plussers in het algemeen en ontdekt u welke talenten aansluiten bij uw vacatures.

Ziet u het direct zitten met elkaar? Dan is er een MATCH! En dat laten we niet onopgemerkt, iedereen zal het weten! Wist u trouwens dat u voor u nieuwe werknemer loonkostensubsidie aan kan vragen? Wij informeren u er graag over tijdens dit ontbijt.

Het kan natuurlijk voorkomen dat er geen sprake is van liefde op het eerste gezicht. In dat geval kunt u een vervolggesprek met elkaar afspreken of afscheid nemen van elkaar. Er zijn meerdere rondes dus kansen in overvloed!