Heb je een ticket gekocht? Op dinsdag 14 september hebben we de laatste praktische informatie naar je gemailed (je ontvangt geen digitaal of fysiek ticket). Late aanmeldingen hebben de laatste praktische informatie kort na hun inschrijving ontvangen. Vragen? Neem contact met ons op via events@sportsmedia.nl
LET OP - ER ZIJN GEEN TICKETS MEER BESCHIKBAAR - OOK NIET AAN DE DEUR! 

Boek & boksen! 

Op vrijdagavond 17 september wordt het boek Liever dood dan verliezen over bokslegende Ben Zwezerijnen gelanceerd in boksschool De Voltreffer in Nieuwegein.

Deze unieke avond biedt een aantrekkelijk programma met goede bokspartijen, een film over Ben, de lancering van het boek én een optreden van Corry Konings. 'Mooi was die tijd' was het favoriete nummer van Ben tijdens trainingskampen met de Nederlandse selectie. 

Ben Zwezerijnen is al lang actief in de bokssport en versloeg drie Nederlands kampioenen bij de profs met knock-out. Hij richtte De Voltreffer op, de boksschool die hij al bijna 60 jaar runt - inmiddels samen met zijn zoons. Na zijn loopbaan bij de professionals werd Ben bondscoach bij de Nederlandse boksbond. 

Koop nu je ticket voor deze avond! De kosten voor deelname bedragen €35,- (inclusief een gesigneerd exemplaar van Liever dood dan verliezen)

 

Praktische informatie

Corona-maatregelen
Je bent van harte welkom bij deze mooie avond als je volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19 en een bewijs daarvan óf een recente negatieve test-uitslag kunt laten zien via de coronacheck-app. Bij binnenkomst op de locatie wordt dit gecheckt.

Testen voor toegang
Indien je niet volledig gevaccineerd bent kun je via Testen voor toegang een afspraak maken. De test dient bij aanvang van het evenement maximaal 24 uur uur oud te zijn. 

Bestel je ticket vooraf!
Zonder inschrijving vooraf kunnen we je geen toegang geven tot de boeklancering. Het is helaas niet mogelijk tickets te kopen 'aan de deur'.