Sprekers en workshops 8 maart

 

Plenair inspiratieverhaal door Helena Spits van Bouwzorg Fryslân

Profielfoto van ✨🚧Helena Spits🚧✨

Helena Spits, oprichter en eigenaar van Bouwzorg FryslânHelena is niet alleen een bouwkundige en marketeer, maar ook een pionier in het vormgeven van klantgerichte bouwprojecten. Haar unieke aanpak en filosofie zijn innovatief op het gebied van dienstverlening in de bouwsector. 
 
Helena's reis begon met een droom: mensen gelukkig maken door een prachtig huis voor hen te maken. Maar, tijdens haar loopbaan als bouwkundige, raakte ze het pad bijster. Een studie commerciële economie was een keerpunt in haar carrière.  

 

Workshop 1: Benut jouw vrouwelijke talenten door Barbara van Brug

Barbara van Brug richt zich op leiderschapscoaching voor vrouwen bij haar eigen bedrijf Barbara van Brug. De eerste tien jaar van mijn carrière lag mijn focus op resultaatgerichtheid. Want ik dacht dat deze skill mij zou onderscheiden van de rest. Maar als manager en leidinggevende van een heel team volstond dit niet meer. Ik moest ook andere kwaliteiten ontwikkelen: verbinding, vertrouwen, geduld.  Tijdens de workshop neem ik jullie mee in de termen masculien en feminien. Mannelijk en vrouwelijk werken. Welke vooroordelen er zijn, welke uitdagingen en hoe ze ons onbewust kunnen invloeden. Elk bedrijf heeft namelijk zowel feminiene als masculiene kwaliteiten nodig voor succes. 

Workshop 2: Biobased bouwen door Loraine Westerneng

Loraine Westerneng - Communicatieadviseur - Building Balance ...

Loraine Westerneng is haar gehele carrière al bezig met projecten die bijdragen aan de klimaat- en milieudoelstellingen. Met haar bedrijf GreenInclusive produceert ze biobased bouwproducten, welke gemaakt zijn van natuurlijke grondstoffen. Wil jij meer weten over biobased bouwen en hoe jij kan bijdragen aan circulariteit in de bouwsector? Volg dan de workshop van Loraine en leer meer over deze innovatieve manier van bouwen!

 

Workshop 3: Word schapendrijver en werk aan je leiderschap

Landgoedboerderij Oosterheerdt - Team en bedrijfsuitjes

"Als de herder dwaalt, dolen de schapen" luidt een oud gezegde. Leer meer over leiderschap en hoe je ervoor zorgt dat collega's met en voor jou willen werken. In teamverband ga je de strijd aan met de andere bouwvrouwen en ga je op een ludieke manier aan de slag met communicatie, teamverbanden en het vinden van de juiste motivatie binnen jouw team. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!