Kenniskring CfPB | 24.11.2023
Thema Technologie in de Werkomgeving

Een efficientere werkomgeving dankzij de inzet van nieuwe technologie.
 

In het Rijksgebouw in Den Bosch gaan we met elkaar kennis delen over het gebruik van technologie in de werkomgeving. Hoe haal je de juiste data uit je gebouwen om betere strategische keuzes te maken?

Met een divers programma wordt gekeken wat er al mogelijk is en welke informatie heb je nu eigenlijk nodig. CfPB onderzoekers Mathilda du Preez en Sjors Houtveen geven een presentatie over Smart technologie in de werkomgeving en laten zien wat de laatste ontwikkelingen zijn. 

Remko Terstappen (Rijkswaterstaat) zal vertellen over de technologie die momenteel reeds wordt toegepast bij Rijkswaterstaat. Daarbij is er onder meer aandacht voor het recent geimplementeerde Workspace Management System.

Tenslotte zal Bart Valks van TU Delft zich buigen over de vraag ‘Technologie; welk probleem lost het voor je op?’. De gehele bijeenkomst zal in het teken staan van een efficiëntere werkomgeving, dankzij de inzet van nieuwe technologieën. Hierbij is er volop ruimte voor het onderling uitwisselen van ervaringen en verwachtingen. 

 

Den Bosch- Voormalig kantoor Rijkswaterstaat | Grotevriendelijkereus ...

荷兰Schubertsingel Den Bosch粗野主义办公楼-办公建筑案例-筑龙建筑设计论坛