Leuk dat je aanmelder gaat gebruiken voor je evenement!


Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen we je om onderstaande lijst in te vullen.

Wie is de contactpersoon tijdens het evenement voor aanmelder.nl?

Wat zijn de evenementgegevens?

Elk evenement heeft een eigen nummer in aanmelder.nl 
Dit nummer is zichtbaar in de url-balk als je ingelogd bent in je evenement. Heb je nog geen evenement aangemaakt? Dan willen we je vragen om dit alsnog te doen, zodat we de voorbereidingen op het juiste evenement kunnen doen.

Het is mogelijk om gebruik te maken van een engineer op locatie. De engineer is 1 uur voor de starttijd van het inchecken aanwezig, dit geeft de engineer ruim voldoende tijd om de tablets klaar te zetten, de hosts te briefen en vragen te beantwoorden. Op deze manier is alles gereed voordat de eerste deelnemer arriveert.
De engineer is vervolgens maximaal 3 uur aanwezig voor ondersteuning, in totaal dus 4 uur lang.
Heb je meer tijd nodig, dan kun je extra uren afnemen.

Het is gebruikelijk dat de engineer op de afgestemde eindtijd alle gehuurde spullen opruimt en mee neemt. (Standaard blijf een engineer 3 uur na starttijd check-in, extra uren kunnen besproken worden)

 

Wil je de spullen langer houden? Dat is in overleg mogelijk. Let wel op dat extra kosten voor koerier of PostNL pakket voor eigen rekening zijn. 

Wat is de evenementlocatie?

Hoeveel deelnemers verwacht je?

Per tablet kunnen er ongeveer 150 personen per half uur worden ingecheckt. We raden aan om 1 extra tablet in te zetten voor deelnemers die extra tijd vergen.

We kunnen (extra) gegevens inlezen in het systeem. Denk aan deelnemers, extra informatie, tafelindeling etc.

Wij nemen contact met je op om afspraken te maken. Het inleesdocument is in Excel en moet minstens de volgende kolommen bevatten:

- voornaam

- achternaam

- e-mail adres

Let erop dat als je deelnemers met dhr/mevr wilt aanspreken, dit ook in een kolom verwerkt dient te worden.

Print je een badge met extra informatie, verwerk dit dan ook in het document.

Bijzonderheden op de evenementlocatie?

aanmelder.nl levert geen hosts.

Algemene voorwaarden

Vanaf het moment dat de gehuurde apparatuur bij je aankomt tot het moment dat het weer bij aanmelder.nl is, heb je de apparatuur in je beheer, behalve op de momenten dat onze engineer bij de apparatuur aanwezig is. Als de apparatuur in je beheer is, ben je ook aansprakelijk voor diefstal of schade aan de apparatuur. Houd dus rekening met adequate beveiliging en zorgvuldig gebruik.

Als je daar prijs op stelt, kun je een inspectierapport opstellen op het moment van overdracht van de apparatuur tussen jou en onze engineer indien dit bij je evenement van toepassing is.

Meer informatie over de huurvoorwaarden kun je vinden in de algemene voorwaarden.