Aanmelden

Met dit formulier meld je je aan voor Drive-in #1 van Club DDD op woensdag 22 september. 

Deelname staat alleen open voor Drivers en partners van Driving Dutch Design.  
 
Betalen gebeurd via IDEAL. Na afronding van je betaling ontvang je een bewijs van je aanmelding en een factuur. Kan of wil je geen gebruik maken van IDEAL, neem dan contact met ons op via club@drivingdutchdesign.nl voor het ontvangen van een factuur.
Er worden in dat geval € 5,- administratiekosten in rekening gebracht.

 

Super leuk dat je er bij bent!

Drive-in #1 staat in het teken van het Collective.

Voor het programma zijn we op zoek naar Drivers met bijzondere verhalen over samenwerken. Samenwerkingen met andere ontwerpers, Drivers, met specialisten uit andere sectoren, met opdrachtgevers, binnen een project, programma, bedrijf of organisatie.

Misschien heb jij een interessante case die je met ons wilt delen?

Betalen

Voor je deelname kun je kiezen uit de volgende twee tickets:

Ticket 1 - € 25,- - Middagprogramma met sprekers.

Ben je in het bezit van dit ticket dan ben je welkom van 14.00 tot 18.00 uur. De deur gaat om 13.30 open. Dit bedrag is inclusief catering en exclusief de transactiekosten en btw.

Ticket 2 - € 40,- - Middagprogramma + diner 

Met dit ticket ben je  er van 14.00 tot 21.00 uur bij, leuk! De deur gaat om 13.30 uur open. Dit bedrag is inclusief de catering tijdens het middagprogramma én het eten en twee drankjes tijdens het diner. Het is exclusief transactiekosten en btw.

Om zoveel mogelijk Drivers de kans te geven om mee te eten, hebben we gekozen voor een vegetarisch/vegan diner. Heb je daarnaast nog speciale dieet wensen of eisen, neem dan nog voordat je je aanmelding compleet maakt contact met ons op via club@drivingdutchdesign.nl.

€ 25,00

Totaal: € 0,00

deelnemersbalie
 deelnemersbalie